1.995 Ft
Menny.:db

Elmex fogkrém sensitive (75ml)

Egységár: 26,60 Ft/ml
Az elmex® Sensitive Professional™ fogkrém lezárja a fogidegekhez vezető, szabaddá vált dentincsatornákat, így elzárja a fájdalom útját. Rendszeres használat esetén tartós védőréteget képez a fogfelszínen, és hatékony védelmet nyújt a fogérzékenység ellen.
Cikkszám: 470550
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.654 Ft
Várható szállítás: 2024. június 24.
1.995 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Elmex Sensitive Professional fogkrém a fájdalom azonnali* és tartós enyhítésére.

Speciálisan kifejlesztett fogkrém a fogorvosok ajánlásával a fogérzékenység okozta fájdalom azonnali és tartós enyhítésére, klinikailag bizonyított Pro-Argin® technológiával.

Mi okozza a fogak érzékenységet?
Az ínyvisszahúzódás és a fogzománc sérülése több ezer mikroszkópikus méretű dentincsatornát nyithat meg a szabaddá vált fognyakon, melyek az idegekhez vezetnek. Amikor a fogak meleggel, hideggel vagy édessel érintkeznek, a dentincsatornák közvetlenül a fogidegekhez vezetik az ingert, ami fájdalmat okoz.

Hogyan hat az elmex® Sensitive Professional fogkrém?
Az elmex® Sensitive Professional lezárja a fogidegekhez vezető, szabaddá vált dentincsatornákat, így elzárja a fájdalom útját. Rendszeres használat esetén tartós védőréteget képez a fogfelszínen, és hatékony védelmet nyújt a fogérzékenység ellen. Az idegekhez vezető, szabaddá vált dentincsatornák fájdalmat okozhatnak.

A lezárt és helyreállított dentincsatornák védelmet nyújtanak a fogérzékenység okozta fájdalommal szemben. Kérdezze fogorvosát vagy dentálhigiénikusát!

*Az azonnali eredmény érdekében ujjával gyengéden masszírozza az érzékeny területre 1 percen át naponta kétszer.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére