5.172 Ft
Menny.:db

Femibion 0 Babatervezés (28x)

A Femibion 0 Babatervezés gondosan válogatott tápanyagok biztosításával készíti fel a kisbabát tervező nőket várandósságukra. Magzatvédő vitamin, amely folátbombát (Folsav&Metafolin®), 5 fajta vitamint és jódot tartalmaz.

Cikkszám: 399677
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.654 Ft
Várható szállítás: 2024. június 24.
5.172 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Az étrend kiegészítéseként szedett folsav növeli az anya folátszintjét, ugyanis az alacsony folátszint a velőcsőzáródási rendellenesség kialakulásának egyik kockázati tényezője lehet a fejlődő magzatnál. A babában a velőcsőzáródás a fogantatást követő 22-28. nap között már megtörténik. Ezért a babatervezés első pillanatától kezdve gondoskodni kell a megfelelő folátbevitelről. 

Femibion 0 Babatervezés Folsavat, Metafolin®-t, 5 vitamint és jódot tartalmazó étrend-kiegészítő 

A Femibion® 0 Babatervezés segítség a babatervezés idején szükséges folátigény biztosításához.* 

  • A várandósság fontos időszak minden nő életében és egy új élet kezdete. Ennek megfelelően gondos tervezést igényel. A Femibion 0 Babatervezés gondosan válogatott tápanyagokat biztosít, elsősorban folátot (folsavat és Metafolin®-t), ami a változatos étrend kiegészítéseként segít ebben a fontos felkészülési időszakban. 

  • A babában a velőcsőzáródás a fogantatást követő 22-28. nap között már megtörténik. Az agy és a gerincvelő alakul ki belőle. Mivel ilyen korai szakaszban a várandósság még gyakran észrevétlen, gondoskodni kell a megfelelő folátbevitelről már a babatervezés első pillanatától. A hivatalos ajánlások szerint is gondoskodni kell a megfelelő folsavbevitelről már legalább a fogantatás előtt 1 hónappal.  

  • * Az étrend kiegészítéseként szedett folsav növeli az anya folátszintjét. Az anya alacsony folátszintje a velőcsőzáródási rendellenesség kialakulásának egyik kockázati tényezője a fejlődő magzatnál. Ezért ajánlott, hogy a nők kiegészítésként naponta legalább 400 μg folsavat szedjenek a fogamzás előtt legalább 1 hónapig és utána még 3 hónapig. Tudományosan bizonyított, hogy az anya alacsony folátszintje a velőcsőzáródási rendellenesség kialakulásának egyik fő kockázati tényezője. Ezenkívül más kockázati tényezők is vannak, ezért az egyik kockázati tényező minimálisra csökkentése még nem biztos, hogy garantálja a kedvező hatást. 

  • * Ezenkívül a folát (folsav és Metafolin®) hozzájárul a normál vérképződéshez, szerepet játszik a sejtosztódásban és a terhesség alatt részt vesz az anyai szövetek növekedésében. Az utóbbiba beleértendő a méhlepény kialakulása is, amely ellátja a magzatot az alapvető tápanyagokkal. 

  • A folsavat a szervezet alakítja át biológiailag aktív formává, foláttá. A Metafolin®egy speciális folát, amely a szervezet számára közvetlenül hasznosítható. 

  • A Femibion® 0 Babatervezés e két folátforma speciális kombinációját nyújtja, folsavat és Metafolin®-t is tartalmaz. 

  • A Femibion® 0 Babatervezés 5 további értékes vitamint és jódot is tartalmaz. 

ADAGOLÁS: 
Vegyen be naponta egy tablettát kevés vízzel, lehetőleg valemelyik főétkezés során. 

FORGALMAZÓ: P&G Hungary Kkt., 1082 Budapest, Kisfaludy utca 38., +36-1-451-1256,

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére